Hotel Atrium Pefkohori

Letovanje 2021 / Grčka / Halkidiki / Kasandra / Pefkohori

GRČKA 2021 - U PONUDI
Hotel Atrium Pefkohori

OPIS:

Hotel Atrium Pefkohori je novorenovirani, vrlo traženi porodični hotel Pefkohorija, smešten na uzvišenju, tik do ekskluzivnog hotela Alia Palace. Centar mondenskog letovališta Pefkohori se nalazi na samo 500 metara udaljenosti, dok je plaža nagradjena plavom zastavicom udaljena 800 metara. Hotel Atrium je izgradjen na uzvišenju, diskretno izdvojen od buke popularnog letovališta i u potpunosti zaklonjen gustom borovom šumom, te svojim gostima garantuje miran i potpun porodični odmor. Usluga u hotelu može biti na bazi polupansiona, i na bazi all inclusive.

Aqua Splash Park Atrium je dogradjen za sezonu 2020 i u potpunosti je podredjen porodičnom uživanju tokom boravka u hotelu. Operativan je u periodu 15/05-15/09 i besplatan je za goste hotela koji borave na all inclusive usluzi. Gosti koji koriste uslugu polupansiona plaćaju dečiju ulaznicu 5€.

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

Preporuka agencije.

 

SADRŽAJ:

recepcija, bar pored bazena, bilijar, dečiji bazen, Aqua Splash Park (doplata za goste na HB usluzi), otvoreni bazen, menjačnica, rent a car, restoran, stoni tenis, teniski tereni otvoreni, teren za male sportove, teren za odbojku, wi-fi internet (doplata), shuttle bus do plaže (besplatno, 09:00-18:00 svakog dana), parking
 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, frižider, klima-uredjaj, SAT-TV, telefon, terasa sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta