Hotel Ponti Beach Lefkada Vasiliki

Letovanje 2024 / Grčka / Jonsko More / Lefkada / Vasiliki

GRČKA 2024 - U PONUDI
Hotel Ponti Beach Lefkada Vasiliki
OPIS:

Hotel Ponti Beach Lefkada Vasiliki je fantastično ocenjeni, 2020 kompletno renovirani hotel koji se nalazi u mestu Pondi, iznad popularnog letovališta Vasiliki, na južnoj obali Lefkade. Hotel Ponti Beach ima odličnu poziciju, nalazi se nedaleko od u potpunosti uredjene i opremljene plaže Vasiliki, u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja, a opet izdvojen, sa fantastičnim pogledom na more i zaliv. Od hotela do Plavom Zastavicom nagradjene plaže se može spustiti stepenicama. Uz plažu se nalaze taverne, restorani, kafići, igrališta za decu, te je boravak u hotelu pogodan i za parove, lai i za osobe sa detetom.

U svom sastavu ima lep otvoreni bazen, bar pored bazena, lobi bar i "Lefko", restoran nacionalne kuhinje, koji se nalazi na velikoj otvorenoj terasi, sa romatičnim pogledom na more. Plaža Vasiliki je odlična peščana plaža, sa dosta dugačkim i laganim ulaskom u vodu, pogodna za malu decu. Drugi deo plaže, bliže staroj luci, je sa krupnijim šljunkom. Nadomak hotela se nalazi popularna plaža Agiofili, dok su u neposrednoj blizini plaže Porto Katsiki do koje se može kolima stići za 20 minuta, i Egremni, plaža kojoj se može prići samo brodom. Interna ocena hotela 3*, iako po kategorizaciji hotel ima 2.

Svakodnevno čišćenje sobe, zamena peškira i posteljine na svaka tri dana.

Korišćenje klima-uredjaja je uključeno u cenu aranžmana.

Ishrana: doručak - švedski sto, večera - a la cart meni+.

Preporuka agencije.

 
SADRŽAJ:
recepcija, loby, lift, nacionalni grčki restoran, dečije igralište, bar, otvoreni bazen, ležaljke i sucobrani oko bazena, pool bar, wifi internet, terasa, tri obezbedjena parkinga (na više nivoa).
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, peškiri, toaletni pribor, klima-uredjaj, stočić, ogledalo, telefon, SAT-TV, terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta