Vila Kalypso Agios Nikitas Lefkada

Letovanje 2021 / Grčka / Jonsko More / Lefkada / Agios Nikitas

GRČKA 2021 - U PONUDI
Vila Kalypso Agios Nikitas

OPIS:

Vila Kalypso Agios Nikitas Lefkada se nalazi u tradicionalnom ali i mondenskom letovalištu zapadne obale Lefkade - Agios Nikitas, pozicioniranom iznad popularne Katizma plaže, i nedaleko od odlične Milos plaže. Nalazi se u glavnoj ulici Agios Nikitasa, u šetačkoj zoni u kojoj je zabranjen saobraćaj, nedaleko od trafika, prodavnica, kafića i restorana. Najbliža plaža je gradska plaža, do koje ima oko 150 metara, a do poznatijih plaža Lefkade ima par kilometara i redovna autobuska linija. Glavni grad Lefkas je na 12 kilometara, povezan takodje redovnom autobuskom linijom, a u Lefkasu je i jedini ostrvski Lidl. Vila Kalipso ima ukupno 15 standardnih soba, 12 studija i 4 apartmana. Svakodnevno čišćenje smeštaja, zamena peškira i posteljine na svaka 3 dana.

Preporuka agencije.

Ishrana: doručak - kontinentalni (doplata 5€ po osobi i danu, odrasli i deca).

Korišćenje klima-uredjaja uključeno u cenu aranžmana.

 

SADRŽAJ:

recepcija, loby bar, uredjena baštica, wi-fi internet, sala i terasa za doručak, obezbedjen parking (150 metara udaljenosti od objekta, za sezonu 2019)
 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, peškiri, klima-uredjaj, opremljena mini-kuhinja, frižider, pegla, TV, terasa sa garniturom za sedenje, bočni pogled more
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta