Villagio Maistro Lefkada

Letovanje 2024 / Grčka / Jonsko More / Lefkada / Agios Ioannis

GRČKA 2024 - U PONUDI
Villagio Maistro Lefkada
OPIS:

Villagio Maistro Lefkada izgradjen je na površini od 1.2 hektara, u potpunosti zaklonjen zelenilom, maslinjacima i okolnim vinogradima i sa svojih 11 mezoneta, 5 bungalova i 30 apartmana garantuje nezaboravan i miran odmor na Lefkadi, kako porodicama, tako i parovima.

Od Plavom Zastavicom nagradjene peščane plaže Agios Ioannis, kompleks je udaljen oko 700 metara lagane šetnje kroz maslinjake, po ravnom terenu. Plaža nema suncobrane i ležaljke, ali su uz samu plažu poredjani barovi i nekolicina restorana, tako da se plaža može iskoristiti za neometan boravak tokom odmora. Centar i trg grada Lefkasa su udaljeni oko dva kilometra, odnosno 20 minuta hoda od objekta, tako da Vam uveče nisu potrebna kola za šetnju po glavnom gradu Lefkade. Prvi market je udaljen od Villagio Maistro apartmana oko stotinak metara, dok se jedini Lidl na ostrvu nalazi na 1500 metara udaljenosti.

Villagio Maistro u svom sastavu ima buffet restoran za doručak sa par terasa za ručavanje, ispred kojih se nalaze veliki bazen i manji dečiji bazen, kao i igralište za decu, bar pored bazena. U blizini su i tereni za košarku, fudbal, stoni tenis, air hockey. Drugi bazen je bliže ulasku u sam objekat, i okružuju ga bungalov studiji za smeštaj do tri osobe, kao i nekoliko diskretno izdvojenih mezoneta, koje mogu ugostiti maksimum pet osoba. Izmedju svake grupe zgradica se nalazi prilično veliki uredjeni prostor za pripremu roštilja i večernje druženje gostiju.

Kako se nalazi na izlasku iz grada ka zapadnoj obali, Villagio Maistro je glavna polazna stanica za obilazak svetski poznatih plaža Lefkade, pogotovo popularne Katizma plaže, do koje ima manje od deset kilometara, a do koje vozi i lokalni autobus tokom cele sezone.

Svakodnevno čišćenje studija, zamena peškira i posteljine je na svaka tri dana.

Korišćenje klima-uredjaja je uključeno u cenu aranžmana.

Dozvoljen boravak malim kućnim ljubimcima, na upit.

Ishrana: doručak - švedski sto.

 
SADRŽAJ:
recepcija, dva velika otvorena bazena, ležaljke i suncobrani oko bazena, dečiji bazen, bar pored bazena, nekoliko prostora za roštilj, vešernica, usluge pranja veša, teren za košarku i fudbal, stoni tenis, opremljena teretana, terasa za sunčanje iznad bara i bazena, u potpunosti opremljeno dečije igralište , wifi internet, više odvojenih ogradjenih parkinga velikog kapaciteta
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, peškiri, toaletni pribor, opremljena mini-kuhinja, veliki frižider sa zamrzivačem, klima-uredjaj, telefon, LCD SAT-TV, balkon sa garniturom za sedenje, wifi internet
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta