Hotel Despotiko Tristinika

Letovanje 2024 / Grčka / Halkidiki / Sitonija / Azapiko Beach

GRČKA 2024 - U PONUDI
Hotel Despotiko Tristinika
OPIS:

Hotel Despotiko Tristinika se nalazi na samoj plaži Tristinika, izmedju Toronija i Neos Maramarasa, bliže Toroniju, od kojeg je udaljen nekoliko kilometara. Hotel Despotiko Tristinika se sastoji iz više objekta, medjusobno povezanih mediteranskim vrtom i bazenom. Bliže plaži je 2019. godine izgradjen kompleks luksuznih vila, u sklopu samog hotela, a u periodu do leta 2022 su renovirane skoro sve zgrade (osim standard apartmana).

Plaža na koju hotel Despotiko izlazi je jedna od poznatijih ove regije, peščana sa dosta prirodne hladovine i dobrim beach barom. Ležaljke i suncobrani su besplatni za korišćenje za goste hotela, dok se piće može naručiti iz hotelskog beach bara.

Hotel Despotiko Tristinika pre svega preporučujemo porodicama i parovima koji idu na odmor, pravi odmor, daleko od vreve i gužve turistički popularnih mesta, jer u blizini hotela nema mnogo večernje animacije, ali ima veći broj odličnih uredjenih plaža. Tu je Toroni sa nekoliko kafića i taverni, kao i mondenski Neos Marmaras, svetionik noćnog života Sitonije.

Dozvoljen boravak malim kućnim ljubimcima, na upit.

Maksimalan broj osoba u sobi je odredjen brojem kreveta, ni jedno dete ni beba ne mogu boraviti u sobi bez svog kreveta.

Ishrana: doručak - švedski sto. (doplata na licu mesta)

 
SADRŽAJ:
bar pored bazena, bilijar, dečiji bazen, dečiji zabavni park, internet priključak, nacionalni restoran, otvoreni bazen, otvoreni bioskop, rent a car, restoran, suncobrani i ležaljke na plaži, suncobrani i ležaljke pored bazena, teren za odbojku, parking
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, mini-bar, terasa sa garniturom za sedenje, SAT-TV, wifi internet
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta