Toroni Letovanje 2024

Letovanje 2024 / Grčka / Halkidiki / Sitonija

TORONI 2024

Hotel Akti Toroni Hotel Toroni Blue Sea Toroni Alexandros Toroni
AKTI TORONI TORONI BLUE SEA ALEXANDROS
★★★★☆ ★★★☆☆  
Angelos Garden Toroni Anna Toroni Toroni Blue Mezonete Toroni
ANGELOS GARDEN ANNA BLUE MEZONETE
Blue Sea Basil Toroni Duvas Toroni Fay House Toroni
BLUE SEA BASIL DUVAS FAY HOUSE
Flower Toroni Flower Bungalovi Toroni Kastro Deluxe Toroni
FLOWER FLOWER BUNGALOVI KASTRO DELUXE
Kastro Toroni Olga Toroni Olga Bungalovi Toroni
KASTRO OLGA OLGA BUNGALOVI

TORONI 2024

Toroni 2024

Toroni je primorsko selo zapadne Sitonije, od Neos Marmarasa udaljeno oko 20 kilometara, nastanjeno u manjoj uvali, zaštićeno od talasa i vetra. Toroni leži na vrlo popularnoj, dva kilometra dugoj peščanoj plaži, nagradjenoj Plavom zastavicom. Najbliže mesto je Porto Kufo, na par kilometara udaljenosti, gde je i veći broj poznatih ribljih restorana i taverni. Sve smeštajne jedinice Toronija su na do pedeset metara udaljenosti od plaže. Kroz mesto prilazi neprometan seoski put i šetalište, na kome se nalaze svi turistički sadržaji potrebni za neometano porodično letovanje; nekoliko taverni, prodavnica, kiosk. Najbliža doktorska ordinacija je u Neos Marmarasu, na oko 20 minuta vožnje.

Plaža Toroni je vrlo popularna kod porodica koje putuju sa malom decom, pre svega zbog zelenila koje je okružuje, blizine taverni i prodavnica, peska zlatne boje i postepenog ulaska u more. Geografski je postavljena tako da vrlo retko ima talasa i vetra, okrenuta ka zapadu, garantuje i duži dan tokom sezone.

Plaže Toroni

U samoj okolini Toronija ima dosta uredjenih i neuredjenih plaža, deo njih i sa beach barovima i sportSkim animacijama. Prva plaža do Toronija je Tristinika, na kojoj se nalazi popularni Despotiko Hotel. Severnije, ka Neos Marmarasu, ispod hotela Poseion Beach, se nalazi i beach bar Las Banditas, postavljen na jednoj od lepših plaža regije. Južno od Toronija je Kalamici, plaža u uvali sa par beach barova i par prodavnica, takodje vrlo popularna kod porodica sa manjom decom.