Toroni 2021 smeštaj

Letovanje 2021 / Grčka / Halkidiki / Sitonija

TORONI 2021

Hotel Toroni Blue Sea Toroni Vila Alexandros Toroni Vila Anna Toroni
TORONI BLUE SEA ALEXANDROS ANNA
★★★☆☆    
Vila Blue Sea Basil Toroni Vila Castro Toroni Vila Castro Deluxe Toroni
BLUE SEA BASIL CASTRO CASTRO DELUXE
Vila Duvas Toroni Vila Fay House Toroni Vila Flower Toroni
DUVAS FAY HOUSE FLOWER
Vila Flower Bungalovi Toroni Vila Olga Toroni Vila Olga Bungalovi Toroni
FLOWER BUNGALOVI OLGA OLGA BUNGALOVI
Vila Twins House Toroni Caretta Resort Toroni
TWINS HOUSE CARETTA RESORT

TORONI 2021

Toroni 2021

Toroni je primorsko selo zapadne Sitonije, od Neos Marmarasa udaljeno oko 20 kilometara, nastanjeno u manjoj uvali, zaštićeno od talasa i vetra. Toroni leži na vrlo popularnoj, dva kilometra dugoj peščanoj plaži, nagradjenoj Plavom zastavicom. Najbliže mesto je Porto Kufo, na par kilometara udaljenosti, gde je i veći broj poznatih ribljih restorana i taverni. Sve smeštajne jedinice Toronija su na do pedeset metara udaljenosti od plaže. Kroz mesto prilazi neprometan seoski put i šetalište, na kome se nalaze svi turistički sadržaji potrebni za neometano porodično letovanje; nekoliko taverni, prodavnica, kiosk. Najbliža doktorska ordinacija je u Neos Marmarasu, na oko 20 minuta vožnje.

Plaža Toroni je vrlo popularna kod porodica koje putuju sa malom decom, pre svega zbog zelenila koje je okružuje, blizine taverni i prodavnica, peska zlatne boje i postepenog ulaska u more. Geografski je postavljena tako da vrlo retko ima talasa i vetra, okrenuta ka zapadu, garantuje i duži dan tokom sezone.

Plaže Toroni

U samoj okolini Toronija ima dosta uredjenih i neuredjenih plaža, deo njih i sa beach barovima i sportSkim animacijama. Prva plaža do Toronija je Tristinika, na kojoj se nalazi popularni Despotiko Hotel. Severnije, ka Neos Marmarasu, ispod hotela Poseion Beach, se nalazi i beach bar Las Banditas, postavljen na jednoj od lepših plaža regije. Južno od Toronija je Kalamici, plaža u uvali sa par beach barova i par prodavnica, takodje vrlo popularna kod porodica sa manjom decom.