Metamorfozis 2021 smeštaj

Letovanje 2021 / Grčka / Halkidiki / Sitonija

METAMORFOZISS 2021

Hotel Blue Dolphin Metamorfosi Hotel Village Mare Metamorfosi Hotel Simeon Metamorfosi
BLUE DOLPHIN VILLAGE MARE SIMEON
★★★★☆ ★★★★☆ ★★★☆☆
Hotel Bianco Olympico Vatopedi Metamorfosi Hotel Golden Beach Metamorfosi Hotel Porto Matina Metamorfosi
BIANCO OLIMPICO GOLDEN BEACH PORTO MATINA
★★★☆☆ ★★★☆☆ ★★★☆☆
Hotel Hotel Olympic Bibis Metamorfosi Hotel Petridis Beach Metamorfosi Vila Anna Christina Metamorfosi
OLYMPIC BIBIS PETRIDIS BEACH ANA CHRISTINA
★★☆☆☆ ★★☆☆☆
Vila Bella Maria Metamorfosi Vila Blue Stratos Metamorfosi Vila 4-you Kostas Metamorfosi
BELLA MARIA BLUE STRATOS 4YOU
Vila Kostas 4 You Family Metamorfosi Vila Maik Metamorfosi Vila Makis Metamorfosi
4YOU FAMILY MAIK MAKIS
Vila Metamrfozis Metamorfosi Vila Metamrfozis Metamorfosi Vila Reveka Metamorfosi
METAMORFOZISS APP METAMORFOZISS REVEKA
Vila Sigo Metamorfosi Vila Sithonia Lodge Metamorfosi Vila Vangelis Metamorfosi
SIGO SITHONIA LODGE VANGELIS

METAMORFOZIS 2021

Metamorfozis 2021

Metamorfozis se nalazi na samom administrativnom ulasku na poluostrvo Sitonija, na 90 kilometara od Soluna. Ova vazdušna banja je sa svih strana zaštićena gustom borovom šumom, koja se sa samim mestom lagano spušta ka peskovito-šljunkovitoj uredjenoj plaži. Glavna šetačka ulica, sa svim potrebnim turističkim sadržajima, se od magistrale spušta do mora kroz centar mesta. U ulici se nalaze prodavnice, kafići, taverne, apoteke. Na kraju ulice je park Metamorfozisa, dečija igrališta, kao i vrlo pristupačna taverna Vasilis i picerija La Strada.

Već spomenuta gusta borova šuma vrlo lekovito deluje na bolesti respiratornih organa, kako kod starijih, tako i kod mladih, zbog čega je baš ovde izgradjen dečiji kamp. Sama pozicija Metamorfozisa i šuma koja ga okružuje, garantuju dubok i miran san, ali i temepraturu tokom noći nižu za par stepeni u odnosu na ostala letovališta Sitonije.

Ispod parka Metamorfozija je prva plaža, malo uža od ostalih plaža okoline. Uredjena je, ima beach bar, ležaljke i suncobrane. Južnije, pored hotela Porto Matina, počinje malo šira plaža, takodje sa ležaljkama i suncobranima. Neuredjena plaža, sa prirodnom hladovinom i zelenim površinama poviše nje, se nalazi severno od centra, duž pomenutog dečijeg parka i ispod hotela Olympic Bibis.

Metamorfozis je, po našem mišljanju, savršen izbor za bazu prilikom svakodnevnog obilaska plaža Sitonije. Pozicija mu je takva da se vrlo lako obilaze plaže, kako zapadne, tako i istočne obale. Lidl se nalazi na šest kilometara, u obližnjem Nikitiju, samo mesto ima i restorana i taverni, apoteka u glavnoj ulici i dovoljan broj kafića. Vazduh je vrlo čist, mesto je vazdušna banja, i dosta je kvalitetan san.