Neos Marmaras 2022

Letovanje 2022 / Grčka / Halkidiki / Sitonija

NEOS MARMARAS 2022

Alfa Neos Marmaras Anesis Neos Marmaras Blue House Neos Marmaras
ALFA ANESIS BLUE HOUSE
Dioskuri Neos Marmaras Dioskuri Mezonete Neos Marmaras Elli Neos Marmaras
DIOSKURI DIOSKURI MEZONETE ELLI
J and P Neos Marmaras Kapetanos Neos Marmaras Korali Neos Marmaras
J & P KAPETANOS KORALI
Nefeli Neos Marmaras Ridos Neos Marmaras Sissi Neos Marmaras
NEFELI RIDOS SISSI
Sole a Mare Neos Marmaras Stratos Neos Marmaras Sultana Neos Marmaras
SOLE A MARE STRATOS SULTANA
Sunset Neos Marmaras Teodosis Neos Marmaras Triton Neos Marmaras
SUNSET TEODOSIS TRITON
Zeppos Simonitiko Neos Marmaras Zeppos Garden Neos Marmaras Zeppos Neos Marmaras
ZEPOS SIMONITIKO ZEPOS GARDEN ZEPOS

NEOS MARMARAS 2022

Neos Marmaras 2022 / Sitonija 2022

Neos Marmaras je primorsko mesto, koje se nalazi na Sitoniji, na drugom prstu Halkidikija. Udaljeno je 125 kilometara od Soluna. Izgradjen je u obliku amfiteatra i prostire se na tri brda koji su deo planine Dragudeli (Itamos), čija je visina 811 metara i predstavlja najbrdovitiju oblast Sitonije.

Na južnoj strani, Neos Marmaras se spaja sa morem i izgleda kao ostrvo, gde se idilično stapaju morsko plavetnilo i zelenilo planine. Sagradjen je u brdima i okružen je prelepim borovim šumama. Istočno i zapadno su dve duge plaže sa divnim peskom i čistim morem, koje su nagradjene evropskom "plavom zastavom".

Neos Marmaras je jedno od najpoznatijih letovališta na poluostrvu Sitonija. Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge peščane plaže, gradska plaža i dobro poznata plaža Paradiso, u čijem zaledju se nalazi borova šuma. Letovalište je kao stvoreno, kako za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža tokom dana i dobrih kafića i klubova u večernjim časovima. Uzimajući u obzir prirodu Sitonije, njeno bogatstvo, skrivene plaže, borovo šume, maslinjake i prijatnu klimu, Neos Marmaras postaje sve popularnije letovalište ovog dela Halkidikija. Izgradjen na tri brežuljka, dominira na prostranom zalivu Toroneos. U samom mestu postoje dve plaže. Gradska plaža je prostrana i široka peščana plaža, više puta nagradjivana plavom zastavicom, na čijem kraju se nalazi jedan od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih komplexa - komplex Porto Carras, koji je do sad ugostio mnoge, kako domaće, tako i strane sportiste, javne ličnosti i političare. Na drugom kraju se nalazi, kako joj ime samo kaže, rajska plaža, plaža Paradiso, koja poslednjih godina postaje sve popularnija i traženija kod naših turista.