Koviou Holiday Village Nikiti

Letovanje 2022 / Grčka / Halkidiki / Sitonija / Nikiti

GRČKA 2022 - U PONUDI
Koviou Holiday Village Nikiti

OPIS:

Koviou Holiday Village Nikiti je jedan od traženijih hotela Sitonije kod domaćih turista, već godinama unazad. Hotel se nalazi na oko sedam kilometara južno od popularnog letovališta Nikiti, na 300 metara udaljenosti od fantastične Koviou plaže, jedne od najlepših i najtraženijih plaža Sitonije. Popularna plaža Kalogrija je na samo 800 metara udaljenosti od hotela, a do obe plaže se može stići bez automobila, i bez prelaska magistralnog puta. Iako je postavljen sa gornje strane magistrale, silazak do Koviou plaže je vrlo jednostavan, a zbog tunela ispod puta koji povezuje hotel i plažu. Usluga u hotelu Koviou Holiday Village Nikiti je na nivou, kao i raznovrsnost hrane. Odličan odnos cene i kvaliteta, sa jednom od najboljih pozicija na Sitoniji.

Anex zgrada hotela je izdvojeni objekat vila Paradise studios, udaljen oko 100 metara od samog poseda hotela, i u svom sastavu ima studije ii apartmane opremljene mini kuhinjom, dok je upotreba bazena i polupansiona u hotelu Koviou Village.

Preporuka agencije.

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

recepcija, restoran, otvoreni bazen, suncobrani i ležaljke pored bazena, bar, sportski tereni, dečije igralište, room service, wi-fi internet oko bazena, parking
 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, klima-uredjaj, SAT TV, telefon, mini-bar, balkon sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta