Hotel Olea Garden Gerakini 2024

Letovanje 2024 / Grčka / Halkidiki / Sitonija / Gerakini

GRČKA 2024 - U PONUDI
Hotel Olea Garden Gerakini
OPIS:

Hotel Olea Garden Gerakini se nalazi na peščanoj plaži popularnog turističkog mesta Gerakini, od koje je odvojen parkom Afroditi Beach hotela, i udaljen oko 100 metara. Hotel Olea Garden se nalazi tik uz nedavno izgradjeni ekskluzivni komplex hotela Ikos Olivia, na oko 80 kilometara od Soluna, u potpunosti zaštićen zelenilom i maslinjacima, u vrlo mirnom delu letovališta.

Hotel Olea Garden Gerakini je klasičnog grčkog tipa gradnje, gde su svi objekti za smeštaj gostiju izgradjeni oko mediteranskog vrta, a svi do jednog srpata visine. Olea Garden je najekonomičniji hotel sa uslugom polupansiona koje imamo u ponudi za leto 2024. Vrlo jeftin hotel na usluzi polupansiona, te su očekivanja od hotela za ovu sezonu vrlo ograničena. Hotel po internoj proceni zaslužuje kategorizaciju do 2 zvezdice. Sve superior sobe su renovirane 2019 godine.

Olea Garden Gerakini ima ograničen broj ležaljki na plaži, čije je korišćenje uključeno u cenu. Suncobrani se mogu uzeti na recepciji, uz revers. (leto 2021)

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:
recepcija, sef (doplata), restoran, mediteranski vrt, igralište za decu, ležaljke i suncobrani na plaži (ograničen broj), sto za stoni tenis, wifi internet oko recepcije, parking (ograničen)
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, frižider, SAT-TV, terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta