Hotel Olea Garden Gerakini

Letovanje 2022 / Grčka / Halkidiki / Sitonija / Gerakini

GRČKA 2022 - U PONUDI
Hotel Olea Garden Gerakini

OPIS:

Hotel Olea Garden Gerakini se nalazi na peščanoj plaži popularnog turističkog mesta Gerakini, od koje je odvojen parkom Afroditi Beach hotela, i udaljen oko 100 metara. Hotel Olea Garden se nalazi tik uz nedavno izgradjeni ekskluzivni komplex hotela Ikos Olivia, na oko 80 kilometara od Soluna, u potpunosti zaštićen zelenilom i maslinjacima, u vrlo mirnom delu letovališta.

Hotel Olea Garden Gerakini je klasičnog grčkog tipa gradnje, gde su svi objekti za smeštaj gostiju izgradjeni oko mediteranskog vrta, a svi do jednog srpata visine. Olea Garden je najekonomičniji hotel sa uslugom polupansiona koje imamo u ponudi za leto 2022. Vrlo jeftin hotel na usluzi polupansiona, te su očekivanja od hotela za ovu sezonu vrlo ograničena. Hotel po internoj proceni zaslužuje kategorizaciju do 2 zvezdice. Sve superior sobe su renovirane 2019 godine.

Olea Garden Gerakini ima ograničen broj ležaljki na plaži, čije je korišćenje uključeno u cenu. Suncobrani se mogu uzeti na recepciji, uz revers.

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

recepcija, sef (doplata), restoran, mediteranski vrt, igralište za decu, ležaljke i suncobrani na plaži (ograničen broj), sto za stoni tenis, wifi internet oko recepcije, parking (ograničen)
 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, klima-uredjaj, frižider, SAT-TV, terasa sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta