Hotel Olympic Bibis Metamorfozis 2024

Letovanje 2024 / Grčka / Halkidiki / Sitonija / Metamorfozis

GRČKA 2024 - U PONUDI
Hotel Olympic Bibis Metamorfozis
OPIS:

Hotel Olympic Bibis Metamorfozis se nalazi na oko 10 minuta laganje šetnje od centra letovališta Metamorfozis, odmah nakon dečijeg kampa, na oko 150 metara udaljenosti od peščane plaže, oivičen borovom šumom i maslinjacima. Hotel Olympic Bibis Metamorfozis je novijeg datuma renoviranja (2019,2023), redovno i dobro održavan, sa vrlo udobnim krevetima, prozračnim sobama i prostranim balkonima. Hotel Olympic Bibis Metamorfozis se nalazi u vrlo mirnom delu letovališta, izmedju šuma i maslinjaka, daleko od svake buke centra letovališta. Izbor hrane u hotelu je zadovoljavajući, hrana je domaća i kvalitetna. Hotel Olympic Bibis Metamorfozis se uglavnom koristi kao baza i polazna stanica prilikom obilaska Sitonije i njenih prelepih plaža, a ukoliko se odlučite za boravak na plaži kod hotela, možemo da preporučimo beach bar Sunny Beach, gde su ležaljke i suncobrani besplatni uz konzumaciju pića po popularnim cenama.

Doplate se obračunavaju za svu decu stariju od 2 godine, gde se najmladje dete računa kao prvo.

Preporuka agencije.

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

Dozvoljen boravak kućnim ljubimcima, na upit. Doplata 20€ za boravak kraći od 7 noćenja, odnosno 30€ za duži boravak.

 
SADRŽAJ:
recepcija, sef, restoran, bar, bašta, terasa za ručavanje, ostava za prtljag, snack bar, terasa za sunčanje, dečije igralište, stoni tenis, otvoreni bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena, bar pored bazena, rent a car, turistički desk, wifi internet, ležaljke i suncobrani na plaži (150 metara, besplatne uz konzumaciju pića), parking
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, SAT-TV, klima-uredjaj, mini-frižider, ringla za kafu, plakar, terasa sa garniturom za sedenje. Sobe nemaju mini kuhinju, pribor za jelo, niti posudje.
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta