Vila Christos Gerakini 2024

Letovanje 2024 / Grčka / Halkidiki / Sitonija / Gerakini

GRČKA 2024 - U PONUDI
Christos Gerakini
OPIS:

Christos Gerakini se nalazi u mirnom delu Gerakinija na oko 30 metara udaljenosti od obale i neuredjene plaže, a na oko 150 metara udaljenosti od uredjenog dela plaže popularnog Gerakinija.
Izuzetno komforni i kompletno opremljeni duplexi vile Christos Gerakini se nalaze u prizemlju i na prvom spratu objekta. Sastoje se od dnevne sobe sa kompletno opremljenom kuhinjom sa rernom. U kuhinji se nalazi ugaoni trosed na kom mogu spavati odrasla osoba i dete. Pored dnevne sobe, postoje i dve potpuno odvojene spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva klasična ležaja.

*Preporuka agencije Mitos Travel za vilu Christos Gerakini, pogotovo za porodice sa decom koja na put kreću sopstvenim prevozom. Vrlo blizu vile (50 metara) se nalazi plaža koja ima kameno dno u plićem delu, ali su se lokalci potrudili i koliko-toliko očistili jedan deo od kamenja. Potpuno sredjena i uredjena plaža, Olympion Beach, se nalazi na 200 metara od kuće.

Korišćenje klima-uredjaja je uključeno u cenu aranžmana.

 
SADRŽAJ:
wifi internet, dvorište, parking
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa tuš kabinom, opremljena kuhinja sa rernom i velikim frižiderom sa zamrzivačem, terasa, klima-uredjaj, aparat za filter kafu, plazma SAT-TV
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta