Porto Nikiti (Blue Green Nikiti)

Letovanje 2022 / Grčka / Halkidiki / Sitonija / Nikiti

GRČKA 2022 - U PONUDI
Porto Nikiti

OPIS:

Vila Porto Nikiti se nalazi u mirnom delu Nikitija na oko 180 metara udaljenosti od uredjene peščane plaže ovog mondenskog mesta. Vila Porto Nikiti je novijeg datuma gradnje, izgradjena 2012. godine, renovirana 2021 i odlično opremljena, deli vlasnika sa vilom Porto Psakoudia, tako da možete uporediti kvalitet opremanja i održavanja. Napominjemo da se u samom mestu nalaze mega marketi Lidl, Macutis, Galaxias, i da je Nikiti prvi izbor turista za smeštaj na Sitoniji, ponajviše zbog velike ponude smeštaja i animacije, ali i odlične pozicije za obilazak plaža Sitonije.

Studiji su za dve do tri osobe sa udobnom foteljom na rasklapanje, a apartmani su za četiri osobe. Kao i sve nove kuće koje su prethodnih godina postale deo naše bogate ponude na Sitoniji, ni ova kuća ni po čemu neće kasniti u praćenju poslednjih trendova i povišenih standarda apartmanskog ugostiteljstva.

 

Maksimalan broj osoba u sobi je odredjen brojem kreveta, ni jedno dete ni beba ne mogu boraviti u sobi bez svog kreveta.

Korišćenje klima-uredjaja je uključeno u cenu aranžmana.

SADRŽAJ:

wifi internet

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, peškiri (manji broj), opremljena kuhinja sa šporetom i 2 ringle, velikim frižiderom i zamrzivačem, terasa, TV, klima-uredjaj

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta