Vila Porto Nikiti (Blue Green Nikiti) Leto 2020

Letovanje 2020 / Grčka / Halkidiki / Sitonija / Nikiti

GRČKA LETO 2020 - OBJEKAT U PONUDI
Vila Porto Nikiti Nikiti

OPIS:

Vila Porto Nikiti se nalazi u mirnom delu Nikitija na oko 180 metara udaljenosti od uredjene peščane plaže ovog mondenskog mesta. Vila Porto Nikiti je novijeg datuma gradnje, izgradjena 2012. godine i odlično opremljena, deli vlasnika sa vilom Porto Psakoudia, tako da možete uporediti kvalitet opremanja. Napominjemo da se u samom mestu nalazi veliki market Lidl, i da je Nikiti prvi izbor turista za smeštaj na Sitoniji, ponajviše zbog velike ponude smeštaja i animacije, ali i odlične pozicije za obilazak plaža Sitonije.

Studiji su za dve do tri osobe sa udobnom foteljom na rasklapanje, a apartmani su za četiri osobe. Kao i sve nove kuće koje su prethodnih godina postale deo naše bogate ponude na Sitoniji, ni ova kuća ni po čemu neće kasniti u praćenju poslednjih trendova i povišenih standarda apartmanskog ugostiteljstva.

Korišćenje klima-uredjaja je uključeno u cenu.

Maksimalan broj osoba u sobi je odredjen brojem kreveta, ni jedno dete ni beba ne mogu boraviti u sobi bez svog kreveta.

SADRŽAJ:

wi-fi internet

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, peškiri (manji broj), opremljena kuhinja sa šporetom i 2 ringle, velikim frižiderom i zamrzivačem, terasa, TV, klima-uredjaj

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta