Letovanje 2022

Letovanje 2022 /

LETOVANJE 2022

LETOVANJE 2022 ALBANIJA LETOVANJE 2022 BUGARSKA LETOVANJE 2022 CRNA GORA
LETOVANJE 2022 ALBANIJA LETOVANJE 2022 BUGARSKA LETOVANJE 2022 CRNA GORA
LETOVANJE 2022 EGIPAT LETOVANJE 2022 GRČKA LETOVANJE 2022 HRVATSKA
LETOVANJE 2022 EGIPAT LETOVANJE 2022 GRČKA LETOVANJE 2022 HRVATSKA
LETOVANJE 2022 ITALIJA LETOVANJE 2022 KIPAR LETOVANJE 2022 MALTA
LETOVANJE 2022 ITALIJA LETOVANJE 2022 KIPAR LETOVANJE 2022 MALTA
LETOVANJE 2022 ŠPANIJA LETOVANJE 2022 SRBIJA LETOVANJE 2022 TUNIS
LETOVANJE 2022 ŠPANIJA LETOVANJE 2022 SRBIJA LETOVANJE 2022 TUNIS
LETOVANJE 2022 TURSKA
LETOVANJE 2022 TURSKA

LETOVANJE 2022


Za Letovanje 2022 agencija Mitos Travel je spremila fantastičan broj novih, neistraženih destinacija za naše putnike koji žele da malo promene destinaciju letovanja u Grčkoj, kao i pojačanu ponudu našim putnicima već poznatih letovališta, sa do sada nevidjenim Grčka first minute popustima. Već godinama raste potražnja za dobrim smeštajem na Jonskoj obali, Lefkadi i Kefaloniji, te smo iz tog razloga ponudu obogatili većim brojem luskuznijeg smeštaja u neposrednoj blizini popularnih plaža regije, na sopstvenom i autobusom prevozu.

Kako i na jonskoj obali, tako se povećava i potražnja dobrih smeštaja na Sitoniji, najbližoj destinaciji sa prelepim plažama koje sigurno ne deluju kontinentalno. Plaže koje po lepoti i kvalitetu mogu da pariraju Tasosu, a samo su malo manje fanstastične od poznatih plaža Lefkade. Povećan je broj kapaciteta u Nikitiju, Neos Marmarasu, Sartiju i Toroniju, destinacijama gde se tokom cele sezone konstantno tražio krevet više.

Kada smo kod prelepih plaža i Lefkade, možemo da se pohvalimo da smo agencija sa najobimnijom ponudom hotelskog i apartmanskog smeštaja na ovom prelepom ostrvu, što se vidi i po broju prodatih aranžmana, a takav trend se nastavio i u sezoni leto 2022. Najtraženije destinacije ostrva godinama već jesu Agios Nikitas, Agios Ioannis i naravno nezaobilazni Nidri. Odlična ponuda je proširena novim objektima, a obogaćuju je i avionski i autobuski prevoz koji se mogu vezati za skoro svaki objekat u ponudi.

Kako je nama kao agenciji najbitnije zadovoljstvo klijenta, a dosta klijenata ove godine nije stiglo da bude zadovoljno na Tasosu, preporučujemo dosta bržu reakciju za rezervacijom smeštaja na ovom dosta traženom ostrvu. Cenovnik apartmanskog smeštaja je objavljen krajem novembra.

Od letnje sezone 2017 smo i agencija koja ima najobimniju hotelsku i apartmansku ponudu na Peloponezu, a sigurno ćemo to i ostati za sezonu 2022. Veći broj naših zaposlenih je lično obišao najveći broj hotela i apartmana iz ponude, kao i sve turistički zanimljive destinacije ovog svetski poznatog poluostrva. Ta činjenica je garant da ćete od nas dobiti najbolju preporuku letovanja na dosta traženom Peloponezu. Postoji mogućnost i avionskog prevoza do Atine, kako redovnom tako i čarter linijom. Organizacija transfera do hotela je moguća autobusom, ali i privatnim taksi vozilom.

Pre tri sezone je sklopljen ugovor sa lokalnim partnerom na Kefaloniji, koji nam je garantovao za sezonu leto 2022 još veći broj objekata u ponudi, kojih je bilo preko 200 za prošlu letnju sezonu. Povećan je broj hotela, apartmana i vila u mestima Lassi, Skala, Argostoli, ali i u mestu Lixouri, možda i najboljom polaznom tačkom Kefalonije za obilazak plaža zapadne obale, najlepših plaža ostrva. Grad je povezan sa Argostolijem redovnom linijom - taksi brodićima.

Povećan je i broj ponuda za Krf, ali uglavnom za putnike koji se za letovanje 2022 Krf odlučili da idu sopstvenim prevozom. Većina objekata je sa cenama na dnevnom nivou, te sami odredjujete datum boravka, kao i broj dana koje ćete provesti na odmoru. U ponudi je i zapadna obala, dosta tražena Agios Georgios plaža, Paleokastrica zaliv, Agios Gordios, kao i sva manja mesta duž obale istorijskog Krfa.

Ove sezone smo napravili i spisak najpristupačnijih hotela u Grčkoj, koji nude uslugu polupansiona. Na spisku su hoteli čija kategorizacija varira od turističke do tri zvezdice, i koji su imaju realan odnos kvaliteta i cene.

Znajući da od nas kao agencije uvek očekujete više, napravili smo suženi izbor najluksuznijih smeštaja za leto 2022 koje nudimo u Grčkoj. Spisak je napravljen uzimajući u obzir iskustva putnika, ali i naš lični doživljaj smeštaja.