Letovanje 2024

Letovanje 2024 /

LETOVANJE 2024

informacije o ponudama:
upit@mitos.rs
011 777 33 33
ALBANIJA LETOVANJE 2024 BUGARSKA LETOVANJE 2024 CRNA GORA LETOVANJE 2024
ALBANIJA LETOVANJE 2024 BUGARSKA LETOVANJE 2024 CRNA GORA LETOVANJE 2024
EGIPAT LETOVANJE 2024 GRČKA LETOVANJE 2024 HRVATSKA LETOVANJE 2024
EGIPAT LETOVANJE 2024 GRČKA LETOVANJE 2024 HRVATSKA LETOVANJE 2024
ITALIJA LETOVANJE 2024 KIPAR LETOVANJE 2024 SRBIJA LETOVANJE 2024
ITALIJA LETOVANJE 2024 KIPAR LETOVANJE 2024 SRBIJA LETOVANJE 2024
ŠPANIJA LETOVANJE 2024 TUNIS LETOVANJE 2024 TURSKA LETOVANJE 2024
ŠPANIJA LETOVANJE 2024 TUNIS LETOVANJE 2024 TURSKA LETOVANJE 2024

LETOVANJE 2024


Za Letovanje 2024 agencija Mitos Travel Beograd je spremila fantastičan broj novih, neistraženih destinacija za naše putnike koji žele da malo promene destinaciju letovanja u Grčkoj, kao i pojačanu ponudu našim putnicima već poznatih letovališta, sa do sada nevidjenim Grčka first minute popustima. Već godinama raste potražnja za dobrim smeštajem na Jonskoj obali, Lefkadi i Kefaloniji, te smo iz tog razloga ponudu obogatili većim brojem luskuznijeg smeštaja u neposrednoj blizini popularnih plaža regije, na sopstvenom i autobusom prevozu.

Kako i na jonskoj obali, tako se povećava i potražnja dobrih smeštaja na Sitoniji, najbližoj destinaciji sa prelepim plažama koje sigurno ne deluju kontinentalno. Plaže koje po lepoti i kvalitetu mogu da pariraju Tasosu, a samo su malo manje fanstastične od poznatih plaža Lefkade. Povećan je broj kapaciteta u Nikitiju, Neos Marmarasu, Sartiju i Toroniju, destinacijama gde se tokom cele sezone konstantno tražio krevet više.

Kada smo kod prelepih plaža i Lefkade, možemo da se pohvalimo da smo agencija sa najobimnijom ponudom hotelskog i apartmanskog smeštaja na ovom prelepom ostrvu, što se vidi i po broju prodatih aranžmana, a takav trend se nastavio i u ovoj sezoni. Najtraženije destinacije ostrva godinama već jesu Agios Nikitas, Agios Ioannis i naravno nezaobilazni Nidri. Odlična ponuda je proširena novim objektima, a obogaćuju je i avionski i autobuski prevoz koji se mogu vezati za skoro svaki objekat u ponudi.

Kako je nama kao agenciji najbitnije zadovoljstvo klijenta, a dosta klijenata ove godine nije stiglo da bude zadovoljno na Tasosu, preporučujemo dosta bržu reakciju za rezervacijom smeštaja na ovom dosta traženom ostrvu. Cenovnik apartmanskog smeštaja je objavljen krajem novembra.

Od letnje sezone 2017 smo i agencija koja ima najobimniju hotelsku i apartmansku ponudu na Peloponezu, a to smo i ostali za sezonu 2024. Veći broj naših zaposlenih je lično obišao najveći broj hotela i apartmana iz ponude, kao i sve turistički zanimljive destinacije ovog svetski poznatog poluostrva. Ta činjenica je garant da ćete od nas dobiti najbolju preporuku letovanja na dosta traženom Peloponezu. Postoji mogućnost i avionskog prevoza do Atine, kako redovnom tako i čarter linijom. Organizacija transfera do hotela je moguća autobusom, ali i privatnim taksi vozilom.

Pre tri sezone je sklopljen ugovor sa lokalnim partnerom na Kefaloniji, koji nam je garantovao za sezonu leto 2024 još veći broj objekata u ponudi, kojih je bilo preko 200 za prošlu letnju sezonu. Povećan je broj hotela, apartmana i vila u mestima Lassi, Skala, Argostoli, ali i u mestu Lixouri, možda i najboljom polaznom tačkom Kefalonije za obilazak plaža zapadne obale, najlepših plaža ostrva. Grad je povezan sa Argostolijem redovnom linijom - taksi brodićima.

Povećan je i broj ponuda za Krf, ali uglavnom za putnike koji se za letovanje 2024 Krf odlučili da idu sopstvenim prevozom. Većina objekata je sa cenama na dnevnom nivou, te sami odredjujete datum boravka, kao i broj dana koje ćete provesti na odmoru. U ponudi je i zapadna obala, dosta tražena Agios Georgios plaža, Paleokastrica zaliv, Agios Gordios, kao i sva manja mesta duž obale istorijskog Krfa.

Ove sezone smo napravili i spisak najpristupačnijih hotela u Grčkoj, koji nude uslugu polupansiona. Na spisku su hoteli čija kategorizacija varira od turističke do tri zvezdice, i koji su imaju realan odnos kvaliteta i cene.

Letovanje 2024 - Znajući da od nas kao agencije uvek očekujete više, za leto 2024 smo napravili suženi izbor najluksuznijih smeštaja koje nudimo u Grčkoj. Spisak je napravljen uzimajući u obzir iskustva putnika, ali i naš lični doživljaj smeštaja.