Hotel Premier Aqua Vrdnik

Letovanje 2024 / Srbija / Nacionalni parkovi / Fruška Gora

SRBIJA 2024 - U PONUDI

Hotel Premier Aqua Vrdnik
OPIS:

Hotel Premier Aqua Vrdnik je moderan hotel koji nalazi se u banjskom naselju Vrdnik, na pola puta izmedju Beograda i Novog Sada, a nedaleko od Nacionalnog parka Fruška Gora što mu omogućava idealnu lokaciju i savršeno polazište za pešačenje i istraživanje okoline. Hotel ima spa centar, bazen u zatvorenom i na otvorenom, kao i restoran u okviru objekta. Sve smeštajne jedinice hotela Premier Aqua sadrže flat-screen TV, telefon, mini-bar i sef. Svako kupatilo poseduje tuš, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Svaka jedinica gleda na planine i bazen, a ima hipoalergensku posteljinu. Hotelski sadržaji uključuju poslovni centar i raznovrsne usluge poput iznajmljivanja automobila, pranja veša i hemijskog čišćenja, u ponudi su takodje i posluga u sobi i besplatan parking za sve goste.

U hotelu se takodje nalazi specijalistička klinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Aqua Medica. Na raspolaganju je niz spa, fitnes i kozmetičkih tretmana. Gosti hotela mogu uživati i u degustaciji vina u obližnjim vinarijama.
Hotel prima isključivo punoletne goste.

 
SADRŽAJ:
recepcija, lobby, spa i wellness centar, dečija igraonica, restoran, poslovni centar, specijalistička klinika, rent-a-car, wifi internet, parking
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, telefon, mini-bar, sef, fen za kosu, klima-uredjaj, TV, terasa
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta