Hrvatska 2020 First Minute / Hrvatska Hoteli / Hrvatska Apartmanski Smeštaj / Leto 2020
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Hrvatska 2020 First Minute

DALMACIJA

Biograd na moru

Brela

Dubrovnik

Makarska

Mlini

Omiš

Split

Šibenik

ISTRA

Poreč

Pula

Rovinj

Umag

KVARNER

Crikvenica

Krk

Lovran

Njivice

Omišalj

Opatija

Selce

USLOVI PLAĆANJA

PUTNO OSIGURANJE

BALKAN TOURS

FLIXBUS SRBIJA

Biograd na moru Hrvatska 2020 / Letovanje Biograd

Letovanje 2020 / Hrvatska / Dalmacija

BIOGRAD NA MORU HRVATSKA 2020

Hotel Kornati Biograd na moru 2020 Hotel Adriatic Biograd na moru 2020
HOTEL KORNATI HOTEL ADRIATIC
★★★★☆ ★★★☆☆

BIOGRAD NA MORU HRVATSKA 2020

Biograd na moru Hrvatska 2020 / Letovanje Biograd 2020

Hoteli i apartmani

Biograd na moru, nekad hrvatski kraljevski grad, poznati je turistički i nautički centar u samom centru jadranske rivijere. Okružen nacionalnim parkovima (Kornati, Paklenica, slapovi Krke, Plitvička jezera) te obližnjim istorijskim gradovima Zadrom, Šibenikom i Ninom učiniće Vaš boravak na Jadranu nezaboravnim. Kupanje u čistom i bistrom moru moguće je samo stotinak metara od samog centra grada, a za one sklone miru i relaksirajućem odmoru u blizini su pošumljena ostrvca u Pašmanskom kanalu. Dve moderno opremljene marine s velikim brojem vezova, raznovrsna ponuda brodova za čarter i velik broj organiziranih regata čine Biograd jednim od svetskih nautičkih centara.

Popularne plaže:

Dražica se nalazi na oko 800 metara udaljenosti od centra Biograda. Posuta sitnim šljunkom, proteže se u smeru istoka dužinom 300 metara. Široka na kopnu, čistog mora i bogato opremljena različitim sadržajima, Dražica pruža dovoljno mesta za kupanje i zabavu svim uzrastima i kategorijama turista. Na plaži se iznajmljuju suncobrani, ležaljke, pedaline, skuteri, a tu su i razni zabavni sadržaji, poput aquagana, trampolina, odbojke na pesku ili glisera s padobranom. Duž šetališta i unutar šume nalaze se brojni kafići i restorani, poslastičarnica i mini-market.

Slanica je posebna po mnogo čemu, od prirodnog peska do jedinstvenog pogleda na celi kornatski arhipelag i najljepši zalazak sunca na Jadranu. Gostima koji su smešteni u Murteru najjednostavnije je do nje doći pešice, a ostali mogu i automobilom. Od centra Murtera udaljena je oko 700 metara, a sadržajima zadovoljava i najzahtjevnije goste. Vodeni tobogan i igraonica u moru naročito su atraktivni mladjim naraštajima.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |