Kvarner Hrvatska 2022 / Letovanje Kvarner

Letovanje 2022 / Hrvatska

KVARNER HRVATSKA 2022

Letovanje Crikvenica Hrvatska 2022 Letovanje Krk Hrvatska 2022 Letovanje Lovran Hrvatska 2022
CRIKVENICA KRK LOVRAN
Letovanje Njivice Hrvatska 2022 Letovanje Omišalj Hrvatska 2022 Letovanje Opatija Hrvatska 2022
NJIVICE OMIŠALJ OPATIJA
Letovanje Selce Hrvatska 2022
SELCE

KVARNER HRVATSKA 2022

Kvarner Hrvatska 2022 / Letovanje Kvarner 2022

Hoteli i apartmani

Kvarner - Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze ostrva medju kojima su najveća Krk, Cres, Rab i Pag. Kvarnersko primorje obuhvata najistočniji deo poluostrva Istre, kopno oko Riječkog zaliva i primorsku stranu Velebita. Najveća ostrva predstavljaju planine u moru jer se dižu 600-700 metara sa dna mora dubokog stotinak metara. Najveći grad na obali Kvarnerskog zaliva je Rijeka.

Kvarner je idealno turističko odredište za sve generacije. Koje god letovalište izabrali, pronaći ćete sadržaje i ponudu primerenu vašim željama, potrebama i mogućnostima. Na ostrvima Krku, Cresu, Lošinju, Rabu, baš kao i u kontinentalnom delu zaliva, uživaćete u morskom krajoliku ali i lepoti njihove unutrašnjosti. Oni koji radije biraju šumovitu unutrašnjost Gorskoga kotara, takodje su na pravom mestu.

Gde god bili ili kako god kombinovali vaš boravak, u prilici ste da sami kreirate njegove sadržaje. Šetajte, plivajte, jedrite, planinarite - što god poželeli priroda Kvarnera pruža vam mogućnosti da istinski uživate. Kvarner je jednako privlačan gostima koji žele upoznati bogatu kulturnu baštinu, tradiciju i običaje te prisustvovati maštovitim i zanimljivim priredbama. Uživajte i u bogatoj wellness ponudi i talasoterapiji koja će biti prava prilika za rekreaciju, preventivu, ozdravljenje i lepotu. Ili sve to zajedno! Pa onda zastanite, zaustavite se u restoranu, konobi ili kafani... Bogatstvo ukusa, autohtona hrana, maslinova ulja i odlična vina prilika su za predah.